Petar Spasojević, pobednik ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" u kojem svake godine gledamo more emotivnih scena, odneo je pobedu zahvaljujući glasovima stručnog žirija, a gledaoci smatraju da ju je i te kako zaslužio. 

S obzirom na to da takmičari tokom svog učešća dele s gledaocima i publikom svoje tužne priče, Petar je ispričao svoju i nikoga nije ostavio ravnodušnim. Došao je da pokaže poštovanje i ljubav prema svojoj bolesnoj supruzi Zorici, koja je u međuvremenu, u martu, preminula i nije doživela da ga vidi na tronu. 

nikad-nije-kasno-1.jpg
YouTube/Nikad nije kasno 

Pesmom "Svirajte noćas samo za nju" koju je pevao tokom jednog od svojih predstavljanja, posle porodične tragedije, rasplakao je kompletan žiri, publiku u studiju i gledaoce kraj malih ekrana, te zasluženo odneo titulu najboljeg i zbog vokala i zbog emocija.

Petar Spasojević je iz Beograda i ima 61 godinu, a odrastao je u skromnoj radničkoj porodici. Detinjstvo mu je proteklo s mnogo uspona i padova, a prvi put je zbog svađe s ocem pobegao od kuće sa samo petnaest godina. Muzikom se bavi više od četrdeset godina, a osim što peva, ume dobro da svira kontrabas. Ima dve ćerke i dve unuke, a njegov motiv da se prijavi na takmičenje je bio da pokaže ljubav i poštovanje prema svojoj bolesnoj supruzi, s kojom nažalost nije mogao da proslavi pobedu, ali ju je njoj posvetio. 

BONUS VIDEO:

Žika Jakšić održao spektakularan govor za svoj rođendan Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!