Ana Nikolić je ovih dana u žiži medijske pažnje zbog žučne svađe sa svojim menadžerom Sašom Mirkovićem, kao i optužbi pevača i bivšeg rijaliti učesnia Darija Šogorića za se*sualno uznemiravanje, a potom i skandaloznih snimaka koji su preplavili društvene mreže. Napustila je Beograd i otišla u rodni kraj, a na ovu temu oglasila se i njena majka.

Na mrežama su se sada pojavile fotografije Ane Nikolić na kojima je nasmejana i raspoložena, a jedna od njih je nastala u kafiću, gde je bila s društvom u kojem je bila i Maca Diskrecija.

Ana je posle skandala otišla u rodni kraj Donju Mutnicu, dok je njena ćerka Tara sa tatom Stefanom Đurićem Rastom.

Instagram/ljuuban Ana Nikolić

Nakon svađe sa Sašom Mirkovićem oglasio se i Aca Lukas, koji je u svojoj objavi naveo da mu je "žao ove žene", te istakao da su Mirković i on "jedini ljudi koji su želeli da joj pomognu", ali da ona "ne želi da pomogne samoj sebi". Oglasile su se i pevačicine komšije koje nisu imale lepe reči za Anu. 

Pogledajte i snimak.

Evo kako se ponaša Ana Nikolić posle skandala instagram/tljuuban

BONUS VIDEO:

Ana Nikolić o saradnji sa Laćom i Marinom Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!