Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga i Parovi Maca Diskrecija, totalno se transformisala uz pomoć plastičnih operacija. Prvo je radila samo grudi, potom je uvećala usne, nakon čega su usledele operacije nosa i očiju.

Sada je otišla korak dalje i ugradila silikone i u zadnjicu o čemu je govorila na društvenim mrežama. Maca se u isto vreme hvalila i kukala, jer nakon intervencije trpi bolove i ne sme da sedne!

"Tri sata je trajala operacija, za one koje ne znaju, ubacila sam 800 kubika. Trpim bolove, sve me boli, ne mogu ni u toalet da odem, sve radim stojeći, ne smem da sednem, da ne sj***m g**u, ali prezadovoljna sam, tako je čvrsta i velika, doktor mi je super napravio zadnjicu", rekla je Maca, a potom dodala:

"Prezadovoljna sam, doduše sada sam sva u modricama i boli me, ali proći će, mnogo sam srećna, tanke nogice, a velika, oblikovana g**a, jedva čekam da prođe oporavak da pokažem. I struk sam radila, sutra imam prvi kontrolu... Sva sam u modricama, po celom telu znači, do mora će valjda proći".

Pogledajte najnovije slike Mace Diskrecije:

Instagram/macastarbarbi ig

 Ali, i kako je izgledala u rijalitiju Parovi:

Mondo/ Stefan Stojanović Maca Diskrecija

BONUS VIDEO:

Maca Diskrecija Tweet/Kai

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!