Pevač Sašo Bašeski je prošao u finale takmičenja "Nikad nije kasno", ali je zamalo odustao od takmičenja izbog lošeg zdravstvenog stanja majke Pavline.

"Mama je bila u jednoj od prošlih emisija i nedugo nakon toga doživela je moždani udar. Bila je tako teška situacija i mislio sam da ću da se povučem iz takmičenja, kao i iz festivala u Prilepu gde treba da nastupam, ali ona je bila sve bolje i bolje. Sada je već sasvim dobro i to mi je dalo podsticaj i snagu da nastavim dalje", rekao je Sašo za Grand i priznao da je imao sreće što je doveo majku u jednu od prethodnih emisija Nikad nije kasno.

"To je bila poslednja šansa da je ona mogla da dođe, da smo ostavili za neko od poslednjih kola to ne bi bilo moguće", dodao je Baševski. "Ovo jeste jedna tužna vest, ali sam presrećan što se moja majka oporavlja, sve je bolje i bolje", rekao je pevač.

BONUS VIDEO:

Nikad nije kasno! Pogledajte koncert nasred ulice (VIDEO) Instagram

(Grandonline, MONDO)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!