Elena Karaman nakon razvoda od Jugoslava Karića, prodala je kuću na Kosmaju Novaku Đokoviću za vrtoglavih 2,9 miliona evra, a u blizini kupila imanje na kojem je sagradila novu kuću. Vilu je sagradila duboko u šimi okružena samo drvećem, kako bi se izolovala od svih, dok su meštani priznali kako je njen život interesantan, ali i zastrašujući.

Dizajnerka enterijera provodi kraju renoviranje vile, a sada je fanovima na Instagramu pokazala delić njenog novog doma. Ono što su svi odmah primetili jeste da na kupatilu nema vrata.

Od druge prostorije je odvojeno belim zavesama, centralno mesto zauzima kada, iza nje je veliko ogledalo, a tu je i tepih. Elena je uz fotografiju napisala: "Kraljevstvo snova. Svaki novi projekat osećam kao fraktal magije moje duše. Nema istinske lepote bez prisustva duha. Gotovo da mogu da čujem Franka Lojda kako šapuće: Kuća nije samo mesto boravka već i način boravka".

elena karaman kupatilo
Instagram/elenakaraman.essence/screenshot 

Njenu objavu prokomentarisala je i majka Verica Rakočević koja je poručila: "Mamin genije", napisala je Verica. Elena je nedavno pokazala i dnevnu sobu za koju je odabrala gotski stil, sa crno-belim pločicama, skulpturama i neobičnim zavesama.

Elenine komšije su jednom prilikom izjavije da su u čudu zbog rituala koje tamo obavlja, a jednom prilikom je snimila i kada je zabola mač, zaklela se pred druidom i postala paganka. Komšinica je tada izjavila i da se plaši Elene, kao i da je bila u šoku kada ju je videla kako izvodi rituale, ali i da se uplašila toliko da dva dana nije izašla iz kuće.

Instagram/ elenakaraman.essenceofliving Elena Karić

BONUS VIDEO:

OKRENULA JE OVO NAOPAKO I ZAKAČILA NA PLAFON: Elena Karaman Karić svoj dom nazvala SVETIM, a evo šta sada RADI! VIDEO Instagram/Elena Karaman

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!