TV

PRAVI SVADBU NA TELEVIZIJI, EVO KOLIKO ĆE ZARADITI OD NJE! Ima besan honorar, od tek od svadbe će NAMLATITI LOVU!

Autor Katarina Bojović

Kristijan Golubović će se, po svemu sudeći, i te kako opariti u aktuelnoj sezoni Zadruge.

Izvor: YouTube/Zadruga Offical/printscreen

Kristijan Golubović jedan je od učesnika šeste sezone Zadruge - sa čelnicima i produkcijom potpisao je ugovor na 10 meseci, a pre samog useljavanja na imenja u Šimanovcima je "ispalio" i da njegovo učešće košta 500.000 evra.

Ipak, tu nije kraj! Ubrzo je javnost zapalila informacija da će svojoj trudnoj verenici izgovoriti sudbonosno "da" upravo u rijalitiju i pred kamerama Zadruge, dok će se venčanje emitovati na televiziji Pink. Ove navode potvrdili su oboje, a buduća mlada nedavno je govorila i o detaljima, ali i pripremama.

Oni bi trebalo da izgovore sudbonosno "da" za dve nedelje, ako sve bude teklo po planu, a kako Kurir prenosi, Golubović će na svoj honorar dobiti dodatni novac, i to čak 30.000 evra.

Kristijanova trudna verenica za Kurir kaže da joj oko organizacije svečanog čina pomaže Kristijanov sin Lazar i da jedva čeka da postane gospođa Golubović.

"Biće oko 100 zvanica. Ne znam još detalje, ovih dana treba da se vidim s članovima produkcije i dogovorim se sve. Lazar će prisustvovati venčanju, on i moji roditelji mi pomažu oko svega dok nema Kristijana. Ne znam ko će nam pevati, on voli Peđu Medenicu, ja volim Đanija i Janu. Videćemo", ispričala je Kristina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!