TV

"NE MOGU DA TE PODNESEM, A MORAM DA RADIM INTERVJU S TOBOM" - Šok ispovest bivše srpske voditeljke: Jedva sam preživela!

Autor Anja Konstantinović

Bivša voditeljka priznala je da je veći deo televizijske karijere glumila dobro raspoloženje pred kamerama.

Izvor: YouTube/Grand Magazin Tv Grand/screenshot

Jelena Bačić Alimpić koja je cvetala od sreće na venčanju sina Marka, broji sitno do termina kada će se njena snaja poroditi, a bivša voditeljka postati baka u 53. godini. Dok nestrpljivo iščekuje jedan od najradosnijih dana u svom životu, Jelena Bačić progovorila je o danima kada smo je redovno viđali na malim ekranima u ulozi jedne od omiljenih voditeljki.

Iako je uvek izgledala verno i nasmejano, Jelena je u emsiji "Realna priča" na Kuriri televiziji otkrila - "Vaše gledaoce apsolutno ne interesuje šta se vama dešava u privatnom životu. Vi ste lepi, mladi, našminkani i nasmejani, seli ste ispred kamere i radite svoj posao. Meni dok je otac umirao ja sam se smejala, vodila sam muzičke emisije".

"Samo sam zamolila realizatora da me ne snima krupno, jer sam jedva preživljavala svaku emisiju. Ja sam glumila TV lice. Niko nije znao, niti je trebalo da zna šta se u tom trenutku dešava u mom privatno životu", rekla je Bačić Alimpić i otkrila da je sreću pronašla u pisanju:

"Kada pišem knjige, tu nema glume. To je čista emocija. Ovde nema trunke improvizacije, nema lažnog osmeha, nema: 'Ne mogu da te podnesem, a moram da radim intervju sa tobom'. U svakom poslu, ne samo ovom našem javnom, imate ljude koji ne mogu da rade jedni s drugima jer im se energije ne poklapaju. Mi se javno smeškamo, a mislimo: 'Hoće li se ovo više završiti da idem kući'".

Šta je Jelena Bačić Alimpić još rekla u svojoj ispovesti pogledajte u videu ispod:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!