ŠOK U JUTARNJEM

SEVNULA ČIPKA U JUTARNJEM! Jovana Jeremić u halterima budila gledaoce, a na kraju u miniću đuskala uz Mitra Mirića!

Autor Branka Bajić

Jovana Jeremić je i ovog "Novog jutra" bila kreativna, ali je više pažnje posvetila izgleda onome što se "ne vidi" ispod haljine...

Izvor: TV Pink / screenshot

Voditeljka Jovana Jeremić se ove subote pred gledaocima Pinka pojavila u crno-belom izdanju, na posebnu radost navijača Partizana, a ni tokom ovog "Novog jutra" nije propustila priliku da pokaže atribute, ali i još nešto. 

Poznato je da je Jovana Jeremić spremna na sve, pa malo čime može više da iznenadi gledaoce, a  ovog puta je akcenat stavila na svoje zategnute noge i čipku koja joj je "provirila" ispod mini haljinice, baš dok su je kamere snimale. 

Voditeljka je nosila crno-belu kombinaciju, sa crnim čarapama i halterima, kao i ukrasom na glavi, a dok je sedela na stolici, tačnije na svojim jastucima, ono što je najviše odševilo muškarce su halteri s crnom čipkom sa kojih nisu skidali pogled

Na kraju emisije ugostila je i Mitra Mirića, pa je uz harmoniku đuskala i pevala u studiju, te na svoj način zabavila goste i gledaoce, naročito uz pesmu "Ne može nam niko ništa".

Pogledajte kako je izgledalo:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!