TV

"JESU LI SE SMUVALI OVO DVOJE?": Hit scena iz Potere završila na Tviteru - takmičar šarmirao Milicu, Memedović se smejao

Autor Dragana Tomašević

Dušan nije prošao u finalnu Poteru, ali je ostavio utisak na Tviteraše i Tragačicu Milicu

Izvor: RTS Screenshot

Nedelju dana pre nego što će se u kvizu Potera odigrati do sada neviđena scena, kada su iz igre ispala sva četiri takmičara, a onda vraćen samo jedan, s najvećim osvojenim iznosom, gledaoci su imali prilike da vide takmičara Dušana Simonovića, profesora engleskog i latinskog jezika.

Dušan predaje u školi, a pored engleskog i latinskog govori i mandarinski, što je Tragačica Milica Jokanović imala prilike i da čuje. Kada ga je Jovan Memedović upitao koga bi voleo da vidi kao suparnika za ozloglašenom tablom, Dušan je rekao Milicu, a želja mu se ispunila.

Čim je izašla rekla je da "možda ona ne bude fina i slatka", na šta joj je Dušan odgovorio: "Volimo mi i gorko da popijemo". Voditelj Jovan Memedović se za to vreme smeškao i rekao "lepo vam je krenulo", nakon čega su Tviteraši krenuli da šeruju ovaj snimak.

"Da li su se smuvali ovo dvoje", glasilo je pitanje. Pogledajte njihov susret:

Takmičar nije prošao u finalnu rundu, a konačni okršaj sa Milicom Jokanović imala je Iva Brkić, koja je dala 10 tačnih odgovora i uspela da pobedi Tragača.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!