"Ako to ne bude, nikad više vam neću doći": Miki Manojlović podigao ton na RTS-u, voditelji se zbunili

Miki Manojlović jasno je iskazao nezadovoljstvo u emisiji uživo.

RTS / Printscreen

Proslavljeni srpski glumac Miki Manojlović iza sebe ima veliki broj maestralnih uloga, dok ga domaća publika poslednjih nekoliko sezona gleda u "Južnom vetru".

Povodom svih aktuelnosti gostovao je u emisiji "Jedan dobar dan" na RTS-u, te iznenadio voditelje, ali i publiku, kada je izneo niz kritika. Kako je istakao, njegova želja je da se digitalizuje serija "Vuk Karadžić", iako je u emisiju pozvan povodom emitovanja "Otpisanih".

"Ono što bih voleo da kažem, a sad je prilika, meni nije jasno, a imam pravo to da kažem... Meni nije jasno da RTS nije digitalizovala seriju, koja je jedina naša serija koja je dobila najveću međunarodnu nagradu, seriju koja se zove 'Vuk Karadžić'. On nije digitalizovan i ne znam gde to držite. To je jedan gaf, nepažnja", ispalio je.

"Sigurna sam da ćemo to uraditi, a vi nam onda obećajte da ćete, kada budemo ponovo gledali 'Vuka Karadžića', da ćete nam doći. Može?", rekla je Kristina Radenković.

"Ako bude digitalizovan, ako ne bude neću nikad doći", rekao je Miki.

RTS / Printscreen 

PROČITAJTE JOŠ: "NISAM MOGAO DA ZARAĐUJEM NA KRVI NARODA": Miki Manojlović otkrio zašto je odbio Nikol Kidman i Klunija 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

REĐALI HIT ZA HITOM, SVI IH ZNALI, A DUGO IH UOPŠTE NEMA U MEDIJIMA! Član mega popularnog benda za Kurir objasnio zašto su u medijskom mraku! Razlog je prost  kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)