"Ne ta desna, druga desna": Hit scene iz "Potere", Jovan Memedović plesao s takmičarkom, isplivao snimak

Takmičari su propustili priliku da osvoje 605.000 dinara, ali su zato uživali u plesnim pokretima Jovana Memedovića

Printscreen/RTS/Potera

Voditelj Jovan Memedović i ovog puta će zabaviti gledaoce Javnog servisa epizodom nove Potere, ali i plesnim koracima. Njega je na "podijum za igru" izvela takmičaka Snežana Nešić iz Sumrakova, samohrana majka i pedijatrijska sestra.

Snežana je trenutno nezaposlena, bavi se pisanjem pesama i komponovanjem džinglova, a voli da peva i pleše, što je i demonstrirala uz pomoć Jovana Memedovića.

Pročitajte još: Od Milice iz Potere takmičari strepe, a ovakvu je još niste videli: Hit fotke, evo kako je izgledala pre

U toku kviza, ova vesela takmičarka spontano je pozvala našeg omiljenog voditelja Jovana Memedovića da joj se pridruži na plesnom podijumu. Jovan je prihvatio izazov, na veliku radost Tragača i ostalih takmičara koji su mu se smejali.

Pogledajte:


Ova epizoda kviza, iako nije bila pobednička, sigurno će ostati zapamćena po vedrini i dobroj zabavi. U finalnoj igri protiv Tragača Žarka Stevanovića igrali su Snežana i Saša Stajčić, profesor filozofije u gimnaziji u Lazarevcu. Takmičari su ostvarili 18 poena prednosti, ali ih je Tragač stigao u foto finišu i sprečio ih da osvoje 605.000 dinara.
BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Plejboj  RTS

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!