Tehnologija korišćenja filtera u video snimcima je i dalje u progresu, pa se često dešava da dođe do "bagova". I to je u redu, ukoliko podrazumeva da samo odjednom izgubite zečije uši i nos, ali u ovom slučaju, poznata "lepa vlogerka" je otkrila ispod filtera više nego što je trebalo.

Ispostavilo se da vlogerka pod pseudonimom "Your Highness Qiao Biluo", koju su opisivali kao "lepu i slatku boginju", zapravo uopšte nije ni lepa, ni slatka, a ni mlada, već da ima 58 godina!

"Incident" koji je ovo otkrio se dogodio tokom intervjua uživo koje je vlogerka imala i prilikom čega je filter "zabagovao" i pokazao njeno pravo lice.

Iako je isprva zbog toga izgubila pratioce, na kraju se ispostavilo da je još više njih dobila! 

Međutim, mnogi su se osećali prevareno, posebno muškarci koji su slali novac "lepoj" vlogerki. Jednom prilikom su čak i zamolili da skine filter i pokaže lice, što je ona odbila, rekavši: "Ne mogu da pokažem lice dok ne dobijem poklone u vrednosti od 10.000 dolara. Na kraju krajeva, mnogo dobro izgledam".

I ljudi su joj masovno slali novac, da bi na kraju shvatili da nisu imali posla s mladom lepoticom, već s nečijom tetkom.

Mnogi su oduševljeni dovitljivošću ove Kineskinje, a pogledajte kako je izgledao pomenuti intervju koji je otkrio njenu prevaru: