Video na TikToku u kom je jedan mladić snimao svog prijatelja i mladoženju iz Banjaluke preplavio je društvene mreže. Ono što snimak čini toliko zanimljivim jeste mladoženin "neobični" stil oblačenja na koji su ga nagovorili prijatelji, sa kojima se vraćao sa momačke večeri iz Memingema u Nemačkoj.

U izdanju koje je činio zlatni, uski šorc, ispod kog izviruju tange, roze topić, zlatne štikle i klovnovski nos, privukao je pažnju svih putnika.

Mladoženja na avionu TikTok/stefanbejic

Šta je razlog stajlinga?

Konkretan razlog, sem dobre zabave veselih prijatelja, nije poznat. Naime, ispod snimka je napisano - "Ovako su naterali mladoženju da se obuče za momačko", ali tačno objašnjenje zašto nije nigde navedeno. Da bi upotpunili duh ove situacije, dok je mladoženja hodao između sedišta u avionu, prijatelji su mu pevali pesmu Ferida Avdića - "Izađi mala". Dok se pesma orila, vidno je da su i mladoženja i putnici oberučke prihvatili šalu.

Ostaje nam još da saznamo kako je mlada odreagovala kada je na aerodromu dočekala svog budućeg supruga, ali nadamo se da dele smisao za humor.

BONUS VIDEO:

Koliko tata je potrebno da sklope kolica za bebu TikTok/Jordanflomofficial

(Kurir/MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!