Tejlor Svift je doživela nezgodnu situaciju tokom "Eras" turneje u Edinburgu. Zvezdi je toiliko bilo hladno da je u jednom trenutku krenuo da joj curi nos, a ona je naizgled "elegantnim" pokretima ruke obrisala sline, međutim, ništa nije ostalo neprimećeno pa su snimci postali viralni.

Tejlor Svift TIKTOK dailymail

Tokom rasprodata tri koncerta u škotskoj prestonici, Sviftova je u više navrata imala problem da obuzda prehladu i svoj nos. U jednom trenutku je nos krenuo da joj nekontrolisano curi, pa ga je pokretom ruke obrisala, pokušavajući da deluje kao da je sve deo koreografije.

Na drugom snimku, uklonila je sline rukom dok je koračala i obrisala ih o zelenu haljinu prekrivenu šljokicama, što je zgrozilo pratioce na društvenim mrežama. "Fuj, ovo je gadno", "Zamislite da je sletelo na nekoga u publici??" "Ogavno", "Da li je to upravo obrisala o garderobu?"

Tejlor Svift TikTok/dailymailau

Armija njenih fanova odmah je stala u odbranu sa komentarima: "Ona je samo osoba kao i svi mi, ostavite je na miru!" "Tamo je hladno, pa šta ako je obrisala nos?" "Dešava se svima".

ne koristiti, Profimedia Tejlor Svift

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:  

Zapušen nos i peckanje očiju: Kako izaći na kraj sa prolećnim alergijama? Kurir televizija

 (MONDO/M.C.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!