Dan venčanja bi trebalo da bude jedan od najlepših i najradosnijih dana mnogim ženama, a jedna mlada sigurno nije maštala da će se njena svadba odigrati na ovaj način! Sala je bila prepuna zvanica, mlada u prelepoj beloj venčanici, a mladoženja u sakou - sve je delovalo kao nestvarna bajka, a onda je intimni snimak napravio haos.

Mladoženja je na surovi način odlučio da se osveti mladoj nakon što je pred venčanjesaznao da ga vara sa zetom, mužem od njene sestre koja je trudna. On je dobio i snimak na kom se vidi kako vode ljubav i odlučio je da ga pusti pred svima baš na venčanju.

Dok je par stajao na bini, projektor iza njih je odjednom počeo da ide video. Kada primetite da snimak počinje u hotelskoj sobi, znate da postoji velika verovatnoća da bi mogao da bude eksplicitan. Sporna scena bila je šokantna za mladu i njenog zeta, što je izazvalo ogromne uzvike čuđenja širom sale: "Zar ste mislili da nisam znao za ovo?", čulo se kako mladoženja viče.

Mladožena pustio eksplicitni snimak mlade usred svadbe TikTok/koolprince33

Tada se moglo videti kako članovi porodica obeju strana žure prema bini kako bi par razdvojili, a to je trenutak kada se video naglo prekine. Šokantni snimak je iz 2019. godine, a nedavno se ponovo pojavio na TikToku. Isečak je pregledan više od 18 miliona puta, a mnogi su naravno pohrlili da u komentarima izraze mišljenje.

"Imala je hrabrosti da se naljuti kao da je žrtva", "Mogao je to da uradi nasamo. Ovo nikako nije način", "Zašto bacati hiljade dolara na celu proslavu ako je znao pre? Mogao je jednostavno da otkaže venčanje"... samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Bora Santana venčanje Kurir

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!