Društvene mreže usijale su se zbog snimka majmuna iz zoološkog vrta koji je sve oduševio kada je sasvim slučajno dobio naočare. Dok je bila u poseti zoo vrtu u Indoneziji, jednoj ženi su ispale naočare za sunce u deo gde su smešteni orangutani. Poznati po svojoj kreativnosti i radoznalosti, majmuni su odlučili da ispitaju ovaj njima strani predmet.

Majmunica sa mladunčetom ih je odmah spazila, a kao svaka "žena", odmah je znala šta bi trebalo da uradi s ovim modnim aksesoarom i sve prisutne oduševila, dok je snimak postao viralan.

Naočare je odmah stavila na oči, kao da ih je oduvek nosila, mada je imala malo problema da ih stavi na pravu stranu. I mladunčetu su se dopale, ali mama nije htela da mu dozvoli da ih dotakne.

Kada su joj dosadile, naočare je menjala za hranu, bacivši ih preko ograde, a zauzvrat je dobila poslasticu. Pogledajte snimak koji je sve oduševio:

Majmun u Zološkom vrtu X/Alison Burke

BONUS VIDEO:

Majmun Bali TikTok/paulamanzz

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!