Reprezentacija Srbije izbegla je poraz u poslednjem trenutku utakmice protiv Slovenije, golom Luke Jovića. No, iako su orlovi zadržali šansu da se plasiraju u osminu finala, stručni konsultant na RTS, Rade Bogdanović, nije bio zadovoljan.

Posle utakmice oštro je kritikovao vezistu Srbije Sergeja Milinković Savića, koji je kod gola Slovenije "ispustio" igrača koji ga je čuvao i nije ga sprečio da postigne gol.

"Ja sam ovde izvređao Sergeja Milinković-Savića, nisu to čuli gledaoci. On je ušao u igru i trči za onim desnim bekom kao baba. Ne možemo pričati o dobrim izmenama Srbije", rekao je Bogdanović. "Pričali smo 'Jao, neće igrati Sergej...', pa je l' ste videli kako zatvara desnu stranu? Pa, ono je sramota na ovom nivou!".

Rade Bogdanović oštro o srpskoj reprezentaciji
RTS/screenshot 

"Ti imaš problem, jer nemaš kvalitet! Nemamo kvalitet da iznesemo loptu iz faze odbrane napred. Videli ste Slovence, izašli su u presing, oduzeli dve lopte, imali dve stative. Šta ćemo kada dođu ale, a mi se patimo tri godine, krvarimo, je li tako, jeste. Nemamo krilne igrače, govorimo da možemo da igramo sa dva, a ja govorim da ne možemo, jer dvojicu neradnika u odbrani ne možeš da trpiš. Jednog da, ali dvojicu ne. To se i danas videlo. Nisu igrači koje možeš da nateraš da igraš odbranu", rekao je Bogdanović u emisiji "Svi igraju, fudbal pobeđuje".

Nakon njegovih komentara oglasila se i Jovana Jeremić koja je potvrdila da je saglasna sa njegovim mišljenjem.

Jovana Jeremić se oglasila nakon Radetovih reči
Instagram/jeremicjovana 

- Reći ću jedno i potpisujem! Rade Bogdanović je Bog komentarisanja fudbala. Ja ga obožavam - istakla je voditeljka jutarnjeg programa u objavi na Instagramu.

Pročizajte još: "OMILJENI SU MI MITROVIĆ, VLAHOVIĆ I TADIĆ": Jovana spremna za meč, dala i prognozu, pa spomenula afere fudbalera

Bonus video:

Jovana Jeremić želi da bude Sandra Meljničenko Kurir televizija

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!