Jedna od najvećih svetskih metropola kakva je Njujork, daje prostora svakome da izrazi svoju individualnost i živi po svojim pravilima. Njujorčani su poznati po svom svedenom "biznis stilu", ali ima i onih koji idu u drugu krajnost, koju smo imali prilike da vidimo u mnogobrojnim filmovima.

Video koji se pojavio na Instagramu pokazuje onu njegovu bizarniju stranu koja bi verovatno šokirala mnoge, koji na takve prizore nisu navikli. Od kostima opatice koja kao da je iskočila iz nekog horor filma, dok se vozi metroom a ljudi oko nje se ponašaju kao da je to sasvim normalno, do kosmonauta, superheroja i devojke sa svetlećom reklamom na topu...

Neke ljude je viđeno poljuljkalo u planovima: "Tako mi je drago da smo se ipak odlučili da idemo u London umesto ovoga", "To dete će kada poraste da bude sledeći Spajdermen", "Bez obzira šta ko priča, kao rođeni Njujorčanin tvrdim da je ovaj grad najbolje mesto za život", "Nikada ne bih išao metroom u Njujorku, previše kriminala i frikova", zvučali su neki od komentara.

Uverite se i sami šta se sve tu može zateći:

Instagram printscreen / newyorkcity.explore Njujork metro bizarno

Šta je najčudnije što ste videli na ulicama vašeg grada? Pišite nam u komentarima!  

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

BONUS VIDEO:

Trudnica sa ogromnim stomakom TikTok/ carlakmusicc

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!