• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako to rade epikurejski majstori

U jednom restoranu koji je bio posut ružinim laticama, došlo je 40 "punišića" iz celog sveta, na večeru koja je koštala 25.000 dolara po osobi.

Bilo je to veče kulinarske ekstravagancije - večera sačinjena od 10 jela, koju su pripremili svetski renomirani kuvari za goste spremne da izdvoje 25.000 dolara po osobi.

Svi oni koji su učestvovali u ovom vrhunskom hedonizmu, ovog vikenda u Bangkoku, izjavili su da je to bio nezaboravan dogadjaj, priznajući da nije bilo nimalo lako pojesti sav taj kavijar, tartufe, govedinu, jastoga...

Uz odabrana jela pila su se retka vina, za koja je potrošeno više od 200.000 dolara.

Ljubitelji dobrog zalogaja, koji pritom imaju i dubok džep, doleteli su u tajlandsku prestonicu iz SAD, Evrope, sa Bliskog istoka i drugih krajeva sveta na ovu večeru za 40 osoba, koja je pompezno nazvana "Epikurejski majstori sveta".

Ovu u svakom pogledu "basnoslovnu" večeru, koja je servirana u restoranu posutom ružinim laticama na poslednjem, 65. spratu luksuznog hotela, spremala su četiri kuvara iz Francuske i po jedan kuvar iz Nemačke i Italije.

"Čisto razbacivanje novca", prokomentarisao je jedan ulični prodavac brze hrane, koji porciju tajlandskih rezanaca prodaje za 25 bata (75 centi dolara) ispred hotela.

"Svejedno šta su jeli. To je besmisleno", zaključio je on.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE