"Ispala" Zorane Jovanović Zorannah (24) proteklih dana bila je predmet rasprava na društvenim mrežama. Neki smatraju da "ljudi nemaju preča posla" pa prate šta radi " tamo neka" modna blogerka, dok je drugi ismejavaju.

Zorannah je prisustvovala ovogodišnjoj Nedelji mode u Milanu i nasela na skrivenu kameru u kojoj je odgovarala na pitanja o nepostojećim dizajnerima. Kratko rečeno- pravila se pametna ili joj je bilo "glupo" da prizna da ne zna o kome se radi.

Ova lepa plavuša koja "živi od klikova" otkrila je za "WannabeTV" koliki joj je koeficijent inteligencije, ali i objasnila da nije lepo čula pitanja koje su joj postavili u anketi, za koju se ispostavilo da je skrivena kamera.

"Bila sam u kolapsu i haosu, samo sam htela da što pre završim sa tim snimanjem. Oko mene je bila gužva i buka i nisam lepo ni čula pitanja. U ovom klipu se jasno vidi da ja nju uopšte nisam čula šta me pita o šeširima. Iskreno, video nisam ni odgledala, već su mi drugi ispričali. Ona je promrljala pitanja, pola na engleskom, pola na italijanskom...samo sam želela da završim s tim", objasnila je blogerka i odgovorila da to što je rekla, uopšte ne smatra blamom.

Zorani nije jasno zašto se digla tolika medijska frka i zašto je mnogi nazivaju glupom, jer kako kaže ima IQ 131 i to što se bavi modom i ne zna ko su lažni dizajneri iz klipa ne znači da je glupa, jer bi mnogi drugi isto "lupili" zbog haosa koji se dešava okolo zbog revije.

"Uspela sam da svoj blog podignem na ovaj nivo i da zarađujem od njega, tako da ja nikako ne mogu da budem glupa".

Ne možemo, a da ne primetimo da je u jednom trenutku rekla da klip nije ni gledala, a već nekoliko minuta kasnije dodala "klip je stvarno smešan"...

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.