• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Festival ekstremnih sportova počinje u subotu!

Izvor mondo.rs

Jedan od najvećih festivala ekstremnih sportova u regionu, Winner of Belgrade, održaće se u subotu 29. avgusta na Savskom keju ispod mosta Gazela, sa gradske strane, sa početkom u 16 sati.


Osmu godinu za redom manifestacija Winner of Belgrade na najbolji način promoviše domaću scenu ekstremnih sportova, i uz učešće brojnih domaćih i inostranih profesionalnih vozača rolera, skejtboda i BMX-a smešta Beograd na mapu popularnih destinacija za bavljenje ovim sportovima.

Winner of Belgrade ove godine donosi ulučni stil takmičenja, u kome će vozači izvoditi trikove na jednoj od svojih omiljenih gradskih lokacija za vožnju.

S obzirom na to da Beograd važi za jedan od najboljih svetskih gradova za street (uličnu) vožnju, vozači rolera, BMX-a i skejta prvo će demonstrirati svoje veštine i najsvežije trikove u petak 28. avgusta na relaciji Trg Republike - Vukov Spomenik, i to će biti zagrevanjeza spektakl planiran za subotu 29. avgusta ispod mosta Gazela.

Zaljubljenici u ekstremne sportove ove godine po prvi put će imati priliku da pre glavnog takmičenja, od 24. do 28. avgusta, učestvuju u Instagram takmičenju za najbolji video klip u trajanju do 15 sekundi. Klip treba da bude snimljen na ulicama Beograda, i može da sadrži bilo koji vid street vožnje u skejtbordingu, rolerblejdingu i BMX-u.

Osim takmičenja na točkovima, posetioce Winner of Belgrade festivala na lokaciji ispod Gazele očekuje i muzički program, do sada najveći u Beogradu rap acapella battle, kao i after party – žurka u subotu 29. avgusta od 23 časa u klubu KPTM (Žorža Klemansoa 22)

Ulaz na festival ekstremnih sportova je besplatan, a zainteresovani mogu pronaći više informacija na Facebook stranici Winner of Belgrade.

eks
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Iledan

Pitam se koliko puta treba da se polomis da bi izveo nesto od onoga. KAd kazem polomis, mislim da bukvalno polomis, nogu, ruku, glavu? Uvek mi je ovo bilo super, ali nikad nisam uspeo da s ene izlomin, na kraju odustao.

SERIJE