Zanimljivosti

"ZABORAVE MIKROFON I MOZAK! DOĐU I OTALJAJU!" Poznati klub u Srbiji raspalio po domaćim zvezdama

Autor Katarina Bojović

Ekipa jednog poznatog kluba u Inđiji otkrila je nepoznanice o saradnji sa domaćim zvezdama.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/Antonio Ahel/ATAImages

Letnja sezona obećava lud provod širom regiona, a kako Srbija već dugo nosi titulu lokacije za najbolji noćni provod, nastupi su i širom naše zemlje uveliko bukirani.

Jedan domaći i poznati klub u Inđiji odlučio je da komunicira sa pratiocima i zajedno donesu odluku o preostala dva slobodna termina i pevačima koji bi mogli da "uskoče". Ekipa koja je zadužena za društvene mreže ove diskoteke slušala je predloge, a o njihovim odgovorima bruje mreže.

Bili su veoma iskreni, te o pojedinim zvezdama otkrili i nepoznanice kada je saradnja sa njima u pitanju. Mnoge su pohvalili, istakli da bi ih zvali i više puta, dok za neke nisu imali potvrdne odgovore. Istakli su i da su cene pevača "otišle u nebesa".

Među preskupim izvođačima našao se Radiša Trajković Đani, dok ih Barbara Bobak, kako kažu, igoriše. Pitali su ih i za Vojaža, Nućija i popularne mlade zvezde:

"Što se tiče Vojaža, Desingera, Nućija i ostalih da se oglasimo... Momci previše rade, zaista, puno para zarađuju i čini mi se da su preumorni. Mi više nismo spremni da ugostimo bilo koga ko ima nastup 30, 40 minuta i pritom ga otalja", naveli su, dok su za Crni Cerak ispalili:

"Ne mogu da se nerviram da li će doći... Da li će zaboraviti mikrofon, miksetu, mozak..."

Za Harija Mata Harija su bili jasni:

"Jednom sam pogrešio", naveli su.

Saša Kovačević:

"To nikog ne zanima."

Mnogi su im čestitali na hrabrosti da iskreno odgovore na svaki predlog, a ko će popuniti dva termina - ostaje da vidimo.

Pogledajte o kome su još prićali:

 BONUS VIDEO:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)