"Kući se vraćam u smrdljivoj odeći" Amerikanka o neprijatnom iznenađenju u Hrvatskoj: Devojke su me šokirale

Džuli Teis preselila se u Hrvatsku, a onda je u jednom svom videu opisala kako izgleda noćni provod zbog čega su reagovali mnogi naši susedi.

Instagram/julietheisofficial/screenshot

Influenserka Džuli Teis, koja je odlučila da promeni kontinent i neko vreme se skrasi u susednoj Hrvatskoj objavila je video na svom TikToku gde je ispričala kako se snalazi u novoj zemlji, a poseban utisak na nju je ostavio noćni život.

Kako je otkrila, jedna stvar ju je posebno šokirala. Toliko je bila zabezeknuta ponašanjem devojaka u klubovima da im je poslala otvorenu poruku - "Nekoliko stvari me baš iznenadilo. Prvo, šokiralo me što devojke u Hrvatskoj ne nose štikle. U klubove izlaze u sandalama ili u patikama", rekla je influenserka pa nastavila u istom tonu:

"Osim toga, u svim klubovima je dozvoljeno pušenje. Jako puno ljudi u Hrvatskoj puši cigarete. Tako da, ako ste nepušači, znajte da ćete doći kući u smrdljivoj odeći".

Posebnu pažnju privukla joj je činjenica da su u klubovima i mlađi i stariji, dok se u Americi viđaju samo oni koji su punoletni, odnosno imaju 21 godinu - "Izlazila sam po klubovima u Njujorku, Majamiju i Las Vegasu. Tamo uglavnom izlaze stariji muškarci. U Hrvatskoj su to momci od 20 godina, jer ovde možete da izlazite već s 18", objasnila je i priznala da joj je neprijatno kad joj momci prilaze.

Ovaj video provukao je veliku pažnju, a mnogi korisnici nisu ostali imuni na tvrdnje koje je iznela. Tako su joj brojni korisnici iz Hrvatske odogovrili da su počeli da izlaze već sa 16 godina. Osim toga, devojke su joj pisale kako nije istina da ne nose štikle.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Amerikanka o venčanjima na Balkanu  TikTok/ellieandsenci

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!