Sjaši sa mog unuka! Video bake koja se umešala u meč nasmejao internet

Jedna baka nije mogla da podnese da gleda unuka dok ga suparnik baca po podu, pa je rešila da se umeša!

Youtube printscreen / FUNNY VIDEOS

Mnogi ljudi sa strepnjom gledaju mečeve MMA boraca, rvača, boksera i ostalih borilačkih veština, koje umeju da budu poprilično surove. Jedna super baka, rešila je da pokaže ko je "strah i trepet" pa je nasmejala sve svojom reakcijom!

Ona je ljutito uletela na parter dok je njen unuk bio u zahvatu protivnika, i rešila situaciju na iznenađenje ostatka publike.

Internet je oduševljen ovom bakom, pa su se komentarii na njen račun samo nizali: "To je prava ljubav!" "Želim da usvojim ovu baku", "Baka je pravi gangster. Poštovanje", "Primetio sam da niko od prisutnih nije ni pokušao da je zaustavi. Niko nije smeo, nisu se pomakli!"

A kako izgleda najlepša baka u Srbiji pogledajte u galeriji:

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Koliko tata je potrebno da sklope kolica za bebu  TikTok/Jordanflomofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!