Potez male devojčice oduševio i nasmejao: Evo čega se setila kako bi upoznala najmanju pticu na svetu

Čini se da je jako želela da upozna kolibrija, najmanju pticu na svetu, a idejom i strpljenjem oduševila je mnoge.

Twitter/ internet hall of fame/screenshot

Kolibri su najmanje ptice na svetu, veoma male i nežne, a svojim izgledom oduševljavaju. Toliko su medeni da bi mnogi bar jednom hteli da ih pomaze ili bar drže na ruci, a upravo jednoj maloj plavokosoj devojčici to je pošlo za rukom. 

Ona je došla na ideju da se maskira u cvet i sedne u dvorište gde je veoma strpljivo i nepomično sedela, dok kolibri nije sleteo na njenu ruku. Njen osmeh i sreća su neprocenjivi, a snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama sve je oduševio.

"Preslatko", "Pametna odluka da stavi i zaštitu na lice", "Njen osmeh kada je ptica sletela je neprocenjiv", samo su neki od komentara kojima se ne vidi kraj.

Pročitajte još: "Kao crtać, samo gadno": Kupio salatu u supermarketu, sačekao ga šok, milioni gledali snimak ovog mališana

Snimak je objavljen na društvenoj mreži "X" i pregledalo ga je više od 3,6 miliona ljudi, a vi ga možete pogledati u nastavku:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Retka ptica našla utočište u Vojodini: Emui potiču iz Australije  Kurir televizija

(Mondo/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!