Slavna influenserka kao Jagodinka iz "Valjivog leta": "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi" na američki način

Snimak Nare Smit, jedne od trenutno najpopulanijih food influenserki postao je popularan na X-u zbog prepoznatljive "poze".

printscreen/youtube/Natalija Ramonda

Naš narod je ponovo dokazao da mu po humoru nema ravnih. Objava jedne korisnice X-a izazvala je lavinu smeha nakon što je kadrove iz snimka jedne od najpopularnijih influenserki Nare Smit uporedila sa kultnom scenom iz "Varljivog leta".

"Sve smo prvi radili", napisala je uz skrinšotove Jagodinke i Nare koje su zauzele sličnu pozu dok su mesile.

Printscreen/X 

Naravno, reakcije nisu izostale, a da li je Nari zaista kultni srpski film bio inspiracija možemo samo da nagađamo. 

Inače, Nara je gotovo preko noći postala jedna od najprepoznatljivijih tiktokerki, a već se našla i u centru nekoliko skandala.

Osim što redovno kopira manje kreatore bez da ih potpiše, te na tuđim idejama zgrće ogroman novac, ona se našla na meti kritika i zbog "trad wife" stila, po kom je ženi tradicionalno mesto u kući, da bude domaćica. 

Kako su i Nara i njen muž Laki koji se bavi modelingom Mormoni, ovako nešto nije iznenađenje.

Podsetimo, influenserka je pažnju javnosti privukla estetskim videima u kojima kuva, i pravi sve od početka - od koka kole, do kreme za lice. Uvek je doterana od glave do pete, u skupim dizajnerskim stvarima, zbog čega je često optužuju da lažno kuva, odnosno da je sve to za kamere, a da zapravo neko drugi smeta. 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Mirka Vasiljevic o Festivalu filmskog scenarija u Vrnjackoj Banji  MONDO

Izvor: Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!