Ekipa lista "Alo" pronašla je i intervjuisala Maju sa kojom Hari ima vanbračnog sina Maku.

Ona je, želeći da zaštiti svog sina od raznih neistina i epiteta rešila da stavi tačku na mnoge glasine na ovu temu.

Za ovaj list je ispričala i kako su se ona i Hari upoznali.

"Harija sam upoznala kada sam završavala srednju školu, tada sam već imala osamnaest godina. Družili smo se u blizini gimnazije koju sam pohađala. Uglavnom su to bila dnevna druženja jer moji roditelji nisu bili previše liberalni te nisam mogla da izlazim uveče u grad. U početku smo bili samo prijatelji, a onda se desilo nešto više." bila je iskrena Maja.

Ona je odmah demantovala priče da je ona kriva za razvod pevačevog braka kao i da nikada nije znao za njihovog sina.

"Od prvog dana je znao da čekam dete. Nakon što sam saznala da sam trudna sa sestrom i zetom sam otišla da se nađemo sa Harijem kako bih mu rekla lepe vesti. Kada je Maka rođen, Hari je bio u zvaničnom braku sa prvom suprugom Aidom. U periodu dok je bio sa mnom njih dvoje nisu bili u najboljim odnosima, ali ja u to nisam ulazila, niti mogu na svoja leđa da prebacim breme da sam ja kriva za njihov razvod. On se u međuvremenu pomirio sa Aidom i tada su dobili još jedno dete.Tako da krivac za njihov prvi i drugi rastanak sigurno nisam ja."

Maja je ispričala da je Hari ponudio svoju pomoć, ali da ona to nije mogla da prihvati jer su njeni roditelji bili imućni. Ono na čemu će mu biti zauvek zahvalna je to da nikada nije posumnjao da je to njegov sin.

"Nikada mu nisam tražila alimentaciju sudskim putem, već je on uvek pomagao kada je hteo i koliko je mogao." objasnila je.

Ona je želela da demantuje sve glasine, ali će Hariju ipak zameriti ukoliko su one njegovo maslo.

"Zameram mu ako su svi naslovi u medijima proizvod njegovih izjava, pošto je on za sina znao od momenta kada i ja." rekla je maja zaključivši ovu priču.