Zlata Petrović se, kao i njene kolege, nakon popuštanja epidemioloških mera vratila nastupima i jedva je čekala ponovno druženje s publikom.

Nastupala je na jednom romskom krštenju, gde su ona i kolege bili angažovani da pevaju satima, sve do jutra, nakon čega je priznala da nema više energije kao ranije i da joj je ugroženo zdravlje, kao i da nije sve u novcu.

"Ma, kakav novac, kakvi bakrači! Ne postoje te pare koje mogu da zamene moju sreću i mir. Radosna sam kad pevam i zarađujem, ali ovo je preterano. Više od godinu dana nisam zapevala, osim kod kuće za svoju dušu, i onda sam odjednom ubačena u mašinu. Ne prođe dan, a da ne radim. Znate li šta znači svako veče na drugoj lokaciji raditi", požalila se pevačica i otkrila da je ugrozila zdravlje.

"Pre neko veče sam pevala u šatoru i toliko me je produvala klima, da me krsta bole. Jedva se krećem. Na sve to ću i glas izgubiti, jer ga stalno koristim. Nije to pevanje od dva sata, nego po 10 sati, s malim pauzama", rekla je Zlata.

S druge strane, kako kaže, svoj posao ne bi nikada menjala.

"Skoro sam se zapitala šta će mi sve ovo kad sam dovoljno sama stekla sve da naredne godine pristojno živim, bez nekog preterivanja. Onda pomislim, zašto bih prestala da radim to što volim i za šta me moja majka rodila. Guraću još, pa dokle Zlajka bude mogla", poručila je pevačica.

(MONDO/ Alo)