Do neprijatne situacije došlo je i 2018. godine na snimanju jednog novogodišnjeg programa. Dragana se prva javila, Ceca otpozdravila, ali nakon toga je usledilo pitaje: "Da li se mi poznajemo ili ne". Ceca joj je odmah odbrusila: "Ne znam ti odluči, jer me čas poznaješ, čas ne poznaješ". 

Tri godine nakon neprijatne situacije Dragana Mirković je progovorila o svom odnosu sa koleginicom Cecom Ražnatović.

Dragana je objasnila da o Ceci nikad ništa loše nije rekla i osvrnula se sa spornu rečenicu sa snimanja novogodišnjeg programa.

"U kakvim smo odnosima? Ja stvarno ne znam, da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Ono što mene čini mirnom i staloženom i ne plašim ni jednog pitanja i ničega, to je da ja nikada ni jednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene. Ako neko zna, slobodno nek kaže. Znači nikada, a nažalost ona jeste, nešto poprilično loše je uradila na svojoj slavi pre dve godine. Ne znam zašto i čime izazvana. To mi je mnogo žao, jer to je bespotrebno bilo, apsolutno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna, jer ne vidim drugi razlog", ispričala je Mirkovićeva za "Kurir", pa nastavila:

Dragana Mirković
Instagram/Dragana_Mirkovic Dragana Mirković

"Reći 'dobro veče', ne vidim da je to neki izazov, da vas neko stvarno onako izvređa pred svima na konferenciji za štampu, ali Bože moj, to je njeno pravo. Ako je ona tako osetila, želela, slobodno. Ja se dobro osećam, ja ovako funkcionišem u životu, ja idem uzdignute glave, mogu da prođem svuda bez telehranitelja, ja znam šta sam govorila u životu, šta sam radila u životu... Ja stvarno nemam razloga da se ničega plašim u životu, niti da se plašim pitanja, tačno znam šta sam pričala. Ja nikada ništa loše nisam rekla, stvarno ne znam otkud to... Da li je nju neko nešto slagao, da li joj je neko nešto rekao? Pojma nemam", objasnila je ljubazno Dragana.

Iz Cecine PR službe su poručili da na ovu Draganinu izjavu, ona neće davati komentare.

Ceca je 2018. godine na dan svoje krsne slave, pred novinarima, prokomentarisala svoj odnos sa Draganom i na koji način je ona doživela slučajan susret na snimanju jednog novogodišnjeg programa.

"Da vam kažem nešto, vi ste imali priliku da čujete snimak, doduše ja se slabije čujem zato što sam bila u prolazu, jer sam se vraćala sa snimanja. Dragana je sedela pored moje garderobe, i, naravno, ja sam tu morala da prođem. Iskreno da vam kažem, kada vas neko godinama u lošem kontekstu indirektno komentariše i proziva na jedan jako ružan i perfidan način i komentariše na ružan način i moju porodicu, i mene, i karijeru, ne očekujete da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom, tim tonom je i njoj bilo uzvraćeno, bez ikakve moje loše namere", rekla je tada Ceca i dodala:

Kurir/Nemanja Nikolić Svetlana Ceca Ražnatović Rođendan

"Niti imam lošu nameru, niti sam ja takva osoba po prirodi. Drugo, godinama se spočitava, sada sam videla i neke naslovne strane, niko nikome ne može da pokloni karijeru, niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci, nikada za nikog nisam rekla ružnu reč, nemam potrebu za tim. Ja joj od srca želim da snimi hit i da nađe mir".