Goca Božinovska postala je nedavno baka, a kako se Ceca nije pojavila na slavlju, javnost je zaključila da nisu u dobrim odnosima.

Ražnatovićeva se nedavno oglasila povodom ovih tračeva, a sada je Goca Božinovska rekla da je "voli kao Boga", ali i prokomentarisala činjenicu da je njen sin, Veljko Ražnatović, na slavlju ostao samo 15 minuta.

"Dečko je došao, ispoštovao nas, nije mogao duže da ostane jer je gužva, buka, morao je da odmara, ali je sutradan došao sa Bogdanom, ceo dan su bili kod nas. Pa, evo, i sad su mi tu Nataša i Bogdana. Nema mesta pričama da nešto nije kako treba ili da je neko u svađi", rekla je pevačica i dodala da snimak gde Mirko kaže da neće njemu Ražnatovići određivati slavlje jeste samo nesporazum, te da njen sin nije mislio isključivo na Veljka.

Kurir/Zorana Jevtić Veljko Ražnatović

"Ma, neko ga je pitao da li se sa njima čuo da se dogovori oko proslave kako će biti, pa je rekao da nema potrebe ikoga da pita šta i kako da slavi".

Spekuliše se da Ceca i ona nisu više u dobrim odnosima, a kako se Ceca nije pojavila na slavlju povodom rođenja malog Zorana, mnogi su to shvatili kao potvrdu na priče

"Ne znam odakle te priče. Ceca i ja smo u super odnosima, volim je ko boga. Ona žena ide svojim putem kao i ja, ali to što se ne viđamo često ne znači da ne postoji ljubav i veliko poštovanje. Taj dan kad sam zvala goste nisam znala gde mi je glava, a znam da je žena van Srbije. Sad je vreme godišnjih odmora, nastupa, tako da je opravdan svako ko je možda izostao sa proslave. Pravićemo i krštenje i svadbu, pa biće svi koji treba da budu", rekla je Goca, pa na pitanje da li joj je Ražnatovićeva čestitala unuče rekla:

"Da li mi veruješ da imam još preko 100 poruka koje nisam otvorila i pročitala. Gde mi je upisano ime, ja sam odgovorila, a na brdo njih nisam. Jedan dan ću da sednem, pa da svima lepo odgovorim. Sigurno mi je žena čestitala, što nije. Nisam sigurna da imam njen broj upisan, menjala sam telefon, pa boga pitaj šta mi se prebacilo od kontakata, a šta nije".

(MONDO, Svet)