Amber Herd je na sudu priznala da je slagala i to pod zakletvom, čime je suđenje sa Džonijem Depom postalo još šokantnije!

Kada su se Džoni i Amber razveli, glumica je dobila sedam miliona dolara kako bi ćutala o njihovom odnosu, i te 2016. se zaklela da će tu svotu dati u humanitarne svrhe jer "ne želi Džonijev novac i nikada ga nije ni želela".

Amber je u intervjuu na holandskoj televiziji 2018. potvrdila da je donirala sedam miliona dolara, i da je 3,5 miliona dobila Američka unija za ljudska prava (ACLU), a preostalih 3,5 Dečja bolnica u Los Anđelesu. Te tvrdnje ponovila je i na sudu, pod zakletvom, 2020. godine.

Ali je sada glumica, koja je Depa optužila za brutalno silovanje i nasilje, priznala da je slagala.

Profimedia Amber Herd

"Zaista nameravam da ispunim to obećanje, i volela bih da on prestane da me tuži kako bih to mogla da uradim. Uzela sam manje novca nego što su nudili, jer nikada nisam htela njegove pare. Samo sam htela svoju bezbednost i budućnost, a on je to sve ugrozio. Htela sam da me ostavi na miru", rekla je Amber.

U sudskim dokumentima se navodi da je ACLU "od Amber, ili u njeno ime" za sada dobila samo trećinu te svote. Pola miliona dolara došlo je iz kompanije čiji je vlasnik Ilon Mask, s kojim je kratko bila u vezi.

Depovi advokati su ranije rekli da njena verzija priče o tome da nije htela Džonijev novac nije istinita. Amber je posle razvoda od Depa, između ostalog, zahtevala da nastavi da koristi tri njegova stana u Los Anđelesu bez plaćanja centa kirije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO)