Nakon što je suđenje decenije, kako su ga mnogi zvali, između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa krajem maja završeno u glumčevu korist, glumica ne odustaje.

Podnela je žalbu na presudu i angažovala novi tim advokata, firmu Ballard Spahr.

Uz nju će biti Dejvid L. Akselrod, a zatim i Džej Vard Broun, koji su prethodno branili „Njujork Tajms" ranije ove godine zbog, takođe, tužbe za klevetu koju je podigla političarka Sara Palin.

Ilejn Čarlson Bredehoft, koja je zastupala Amber u šestonedeljnom suđenju u okrugu u Virdžiniji ranije ove godine, povlači se s funkcije.

"Kada je reč o zaštiti temeljnog prava na slobodu govora, na odluku žirija, da parafraziramo - ne gledamo kao na početak kraja, već samo na kraj početka. Drugo suđenje zahteva drugačije zastupanje, naročito iz razloga što toliko novih dokaza sada izlazi na videlo", izjavili su iz advokatskog tima Amber Herd.

YouTube/Sunrise Amber Herd i Džoni Dep, suđenje

"Apelacioni sud će odraditi posao kako treba, u to smo uvereni. Ovde neće biti reči ni o čijoj popularnosti, niti će takve stvari imati bilo kakvu ulogu u priči", dodali su i istakli da im je ovaj slučaj odlično došao, jer se radi o onome za šta se oni i bore.

Profimedia Amber Herd

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!