Bogdan Bogdanović nedavno je u jednom prestoničkom klubu proslavio svoj 30. rođendan i tim povodom okupio brojne srpske košarkaške legende, koji su na žurku stigli u pratnji svojih lepših polovina.

Nakon snimaka sa proslave na kojoj je Nikola Jokić privukao veliku pažnju, supruge domaćih košarkaša organizovale su žensko veče!

Milica Marjanović, supruga Bobana Marjanovića, i glumica Jelisaveta Orašanin, koja je u braku sa Milošem Teodosićem, okupile su se sa drugaricama i u centru Beograda uživale u muzici i gastronomskim specijalitetima poznatog restorana.

Ipak, najveću pažnju privukli su njihovi stajlinzi. Milica i Jelisaveta - ne zna se koja je bolje izgledala!

Obe su za ovu priliku odabrale kombinacije u crnoj boji, odnosno kratke haljine koje su isticale njihove vitke linije. Milica je nosila crnu haljinu sa prorezima po telu, dok je Jelisaveta, malo je reći oduvala u mini suknji i top majici ispod koje su se videli isklesani trbušnjaci.

Pogledajte ih:

Instagram/mrsbobi Jelisaveta Orašanin i Milica Marjanović

 Pogledajte i Miličine najbolje fotke:

Instagram/mrsbobi Milica Marjanović

 Ali i Jelisavetine:

Instagram/jagodenamagli jelisaveta orašanin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!