Ana Đurić Konstrakta, ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji, predložena je za nominaciju za jednu od najprestižnijih muzičkih nagrada Gremi. Ukoliko predlog bude prihvaćen, Konstrakta će postati prva Srpkinja nominovana za ovu nagradu, a kako je otkrila, nominaciju je predložio član Akademije za diskografsku umetnost i nauku.

Umetnica je putem Instagrama otkrila da je u opticaju za nominaciju u kategoriji za najboljeg novog izvođača, a nominaciju će dobiti ukoliko prikupi dovoljan broj glasova. U toku je prvi krug glasanja, a izbor nominacija održaće se do 23. oktobra. Zvanična lista nominovanih biće objavljena u novembru, a 65. dodela Gremi nagrada biće održana u februaru.

Pevačica koja je ovog maja zaludela Evropu stihovima pesme "In corpore sano", rešila je da ovu lepu vest podeli sa pratiocima na Instagramu i to snimkom sa pijace, na kojoj je sa tezge skidala bele haljine i tunike i isprobavala ih. Pogledajte kako je to uradila Konstrakta:

Pogledajte njen nastup na Pesmi Evrovizije:

Konstrakta osvojila 5. mesto! Veliki USPEH srpske umetnice u Torinu! Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!