Dejan Dragojević mesecima čeka da se zvanično razvede od bivše supruge Dalile Dragojević, s kojom se razišao tokom Zadruge 5, u kojoj su oboje učestvovali. Otkrio je da je informacije zatražio na sudu, kao i kada će čuveni razvod o kojem se mesecima priča konačno biti realizovan. 

"Predmet je kod sudije i ništa se ne dešava... Danas sam došao da vidim zbog čega se predmet odugovlači, slučajno ili namerno. Advokat je dva puta pisao dopis da vidi šta se dešava s papirom, zašto to nije pokrenuto. Ovo radim jer moja devojka Aleksandra zaslužuje.Kad izađe iz rijalitija želim da sve bude čisto, za nešto... A vi u komentarima pišite za šta to nešto", poručio je Dejan Dragojević, koji je s Aleksandrom Nikolić osam meseci u vezi. 

"Bili smo kod sudije, bili smo na pisarnici. Sudija je izvadio predmet, sve stoji tu, fali samo jedan papir koji će se dostaviti i onda to onda može da se završi. Razvod će se desiti do kraja meseca. Sad sam pričao i sa advokatom. On će da sklopi sve ispočetka", poručio je Dejan na svom Jutjub kanalu.

dejan-dragojevic-1.jpg
Youtube/Dejan Dragojevic 

S druge strane, njegova bivša supruga Dalila Dragojević odlučila je da neće menjati prezime, odnosno da će zadržati prezime svog bivšeg muža s kojim je bila skoro pet godina u braku, a kojeg je javno varala s Filipom Carem u rijalitiju. 

Pogledajte kakvo je iznenađenje priredio Aleksandri povodom osam meseci veze:

YouTube/Zadruga Official Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!