U snimku koji je objavila Tamara Đurić vidi se besna mašina koja je u potpunosti smrskana, izgrebana i ulubljena sa svih strana. Starleta je objavom zabrinula sve, a u istoj je istakla da je ovaj automobil bio njen "ljubimac".

"Saobraćajna nesreća, niko nije povređen. Ja nisam upravljala vozilom. To je bio moj mezimac", rekla je tada Tamara, a ekipa Paparaco lova ju je sada uhvatila kako posećuje automehaničara, prizor automobila je sve zgrozio.

Apsolutno havarisana besna mašina koju je starleta obožavala, a sudeći po snimcima, pomoći mu nema. Tamara Đurić je automobil marke Mercedes G klasa kupila 2017. godine i za njega je iskeširala 120.000 evra.

Tamara se nedavno razvela od supruga Nikole Kačarevića koji je uhapšen sa još šesnaest osoba pod sumnjom da je član grupe takozvanih Radojevih "Vračaraca", a starleta je u januaru 2021. godine sa njim dobila ćerkicu.

Pogledajte skroz smrskana kola Tamare Đurić:

Instagram/tamarastar89 Tamara Đurić kola

Kao i Tamarine Instagram fotke:

instagram.com/tamarastar89, Instagram/tamarastar89 Tamara Đurić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!