BIvši suprug Ane Kokić, proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen, nedavno se oženio u Hramu Svetog Save u prisustvu najbližih i čeka dete s pevačicom Milicom Ristić. S Anom ima dve već velike ćerke, a sada će s njenom koleginicom dobiti sina. 

Ana je priznala da nema ni vremena ni živaca za novu ljubav, te od nje u skorije vreme nećemo čuti da je zaljubljena. Takođe je za bivšeg supruga rekla da ne želi više da je spajaju u bilo kojem kontekstu s njim i da poštuje njegovu suprugu, osim kao roditelje njihovih devojčica. 

"Mrzi me da imam nekog. Stvarno ne mogu. Baš me mrzi da upoznam nekog, pa da li ste jedno za drugo, da li odgovarate, da li ovo, da li ono... Nemam ni vremena ni živaca", priznala je pevačica, koja je fokusirana na ćerke i na karijeru.

Instagram/anakokicmusic/screenshot, ATA Images Ana Kokić

"Znam da decu ume da 'smara' neka naširoko i nadugačka priča. Trudim se da sve što kažem bude u nekoliko minuta, konkretno i jasno, da bude približno njihovim godinama kako bi mogle da razumeju", rekla je, pa priznala da joj nastupi dođu kao neka vrsta relaksacije nakon kućnih poslova, koje baš i ne voli. Ipak, nikada ne angažuje kućnu pomoćnicu: "Ne baš, jer mislim da pored nas tri u kući bi bilo bahato da uzmem i pomoć".

Što se tiče njenog bivšeg supruga Nikole Rađena, bila je više nego jasna.

"Mislim da je zaista bespotrebno više pominjati nas dvoje u bilo kakvom kontekstu. Mi smo roditelji našim devojčicama i to je sve. On je sada ipak oženjen i očekuje dete. Želim da ispoštujem njegovu suprugu i njega i da ne pričam o njemu više", izjavila je Ana Kokić, a o tome što će njene naslednice dobiti mlađeg brata, nije želela da priča: "Rekla bih da to morate njih dve da pitate, ali ne mogu jer nisu javne ličnosti, ne pričaju i ne pojavljuju se nigde".

Instagram/Screenshot Nikola Rađen Milica Ristić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/Blic)