Otkad je stavio tačku na vezu sa Aleksandrom Nikolić, koja je brže-bolje pala u zagrljaj Filipu Caru sve dok je on nije ostavio zbog cimerke iz rijalitija, spekulisalo se da će Dejan Dragojević ući u Zadrugu 6 i osvetiti se zadrugarima koji su ga javno ponizili. Kako su domaći mediji pisali, Dragojević navodno ima "pakleni plan", da se u "Belu kuću" useli pred kraj godine, a sve s ciljem da osvoji Maju Marinković, ljutu suparnicu svoje bivše devojke, koja je ujedno i Filipova najveća ljubav.

Pobednik pete sezone Zadruge sada se oglasio na mrežama progovorio o "paklenom planu" i otkrio da li ulazi u rijaliti, pa je prokomentarisao i aktuelnu situaciju sa Filipom Carem i Aleksandrom Nikolić.

"Sedim u autu i stiglo mi je 50 poruka, da li ulazim u Zadrugu, novine objavile ovo ono, a šta da vam kažem, stvarno poslednje ono što želim i poslednje što bih uradio mi je vezano za rijaliti, nije mi fokus, ne gledam ga. Niti mi ko šta šalje, uđem u neku poruku, ali ne pratim i ne zanima me. Želim napolju da probam nešto, da kažu za mene nešto najgore, da sam ubio nekog, ne bih se oglasio. Kad vidim sa kakvim sve normalnim ljudima imam komunikaciju, mislim da je previše da ulazim u rasprave iz rijalitija", započeo je Dejan i nastavio:

"Što se tiče svega toga, stvarno, niti je u planu, niti želim, niti hoću, niti treba. Poslednje šta mi treba u životu je rijaliti. Neću da se petljam više oko toga. Mnogo mi je bolje da probam napolju da funkcionišem, za mene kao za mene je to ozbiljna navika, ja sam neko ko voli da se svađa, samo bih pričao, a to mesto je loše za mene, u smislu psihički pucam. A kada bih svoje kvalitete usmerio prema pozitivnoj strani, bilo bi mi mnogo bolje".

YouTube/Zadruga Official Aleksandra Nikolić i Filip Car

Dragojević je istakao da smatra da je prevazišao sve vezano za rijaliti - "Mislim da sam prekucao igricu, stvarno nema potrebe, na sve imam odgovore. Mogu da kažem da ću jednom u dve nedelje prokomentarisati nešto u vezi rijaliti i to ću izbegavati, nego samo zbog ljudi koji me prate. Stvarno me ništa ne dotiče, niti planiram. Zovu me u emisije, odem u emisiju i šta da me neko pita, da mi se sve svede na određene stvari i ljude, napolju kada vidim šta je ovo, pukao akvarijum, sam sebi kažem u ogledalu: 'Alo, momak, retarde, majmune...' nema šta nisam sebi rekao. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali. Poenta mi je da sačuvam svoju glavu, što bih radio nešto što meni može da šteti".

"Napolju imam toliko mogućnosti, imam dobre ideje i sve nekako dolazi na svoje, videćete sve kako dolazi na svoje, kako ti sam život namešta situacije, sve se dešava sa razlogom i sve ima svoju poleđinu. Iz svega toga treba izvući pouku. Malo parica, malo se šibnu po nosiću i idu opet nazad... Sve je uvek isto. Da mi nije Davida, bila bi borba, a David je tu i mnogo mi je lakše i kvalitetnije. U rijaliti ne ulazi, jer psihički ne bih mogao... Mislim, moj mozak može sve, ali bih naštetio sebi, još se nisam oporavio od prethodne sezone, keva me tera da idem na snimanja zbog kvrge koju imam. Svi me smaraju da uđem, ali ne ulazim. To je to. Još moram da odmorim od svega toga što mi se dešavalo i sada teretana, treninzi, sve me nekako, daje mi volju za neke druge stvari.

YouTube/screenshot/Zadruga Official/Instagram/screenshot/dejan_dragojevic_official_, Instagram/dejan_dragojevic_official_ dejan dragojević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!