Pevačica Tijana Milentijević je krenula na snimanje jedne emisije, pa se na putu od Obrenovca do Beograda sudarila sa jednim vozilom. Ona je prošla sa par ogrebotina, a na automobilu je napravljena manja materijalna šteta.

Pevačica je nakon udesa sačekala je da dođe policija kako bi se napravio uviđaj. Tijana je nedavno završila i medijima zbog navodne svađe sa bivšom devojkom Darka Lazića Barbarom Bobak. Incident se navodno dogodio na snimanju jedne emije, a Tijana je otkrila šta se zabravo dogodilo tada.

"Ja se sa tom devojkom nikada nisam upoznala. U tom momentu kada je ona ušla na snimanje u restoran, ja sam samo prošla pored nje. Novinari su je slikali, a ja tada nisam mogla da priđem da se pozdravimo. Ne prevrćem očima nikada, pogotovo na nekoga koga ne poznajem. Kada sam videla taj naslov ja sam se samo nasmejala, pitala sam se zbog čega baš ja. Barbara veliki pozdrav za tebe i nadam se da ćemo se upoznati nekada i da ćemo imati priliku da razjasnimo to što je izašlo u medijima. Ja zaista za ovo nemam objašnjenje, zato što ništa nisam uradila".

Instagram/tijanamilentijevic.official Tijana Milentijević, Žena od sultana

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO, Grand)