Kako bomba je u svim medijima odjeknula vest da je Anđelka Prpić u drugom stanju i da čeka dete sa vrlo bliskim prijateljem svog bivšeg supruga.

Kako se navodilo, njen bivši trebalo je da kumuje izvesnom M.Ž. na venčanju sa drugom ženom, ali se ta veza okončala. Ljubav sa Anđelkom je usledila, a glumica je već pet meseci u drugom stanju. Mišljenja o ovoj situaciji su podeljena - dep misli da veza sa prijateljem svog bivšeg supruga ni najmanje nije za pohvalu, dok su s druge strane mnogi i podržali glumicu. Sada se ovim povodom oglasio Mrko Đedović koji nije imao nijednu lepu reč za Anđelku.

"Čitam naslov 'Kolege podržale Anđelku Prpić'. Davno ja rekoh da 'kulturna' elita, kako se nazivaju glumci, u Srbiji ne postoji", započeo je svoje izlaganje na Instagramu Đedović. "Ta ista gospođa se zgražavala na dešavanja u Zadruzi, koja su daleko pristojnija od onih koja se njoj dešavaju, takođe javno. Bio sam kriv za svoje stavove i sprdanje i kao i meta osuda krezavih majmunolikih oblika života po mrežama koji su se, gle čuda, uvek slagali sa onima koji su sada podržali k*rvanje sa venčanim kumom", napisao je on.

TV Pink / screenshot, Instagram/djedovicmarko_ Marko Đedović

Marko kaže da je Anđelki vreme za Zadrugu.

"Prepodobna gospođo Prpić, za vrata Zadruge ću uložiti sav svoj uticaj da ti se otvore, kako za tebe, tako i za kuma i supruga. Jer tvom licemerju je došao kraj. Za 'kulturnu' elitu imaginarijum je hram poštenja, morala i kulture. Srdačan pozdrav", poručio je Đedović glumici.

Ovako izgleda otac Anđelkinog deteta:

Instagram/vanesajv, Instagram/screenshot/andjelkap Anđelka Prpić s novim dečkom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Pink.rs)