Jedan od najpoznatijih pevača nekadašnje jugoslovenske scene, Šerif Konjević, danas u svom posedu ima raskošnu vilu na Ilidži, a prvu nekretninu kupio je od velikog hita "Bela venčanica" iz 1982. godine. Kako je jednom prilikom istakao on se borio za svaki dinar i sve što ima i u čemu danas uživa je sam zaradio, a svojevremeno je gostujući u emisji "Sceniranje" na Kurir televiziji, otkrio da će svu imovinu prepisati supruzi Kaniti.

Šerif nikad nije krijo da je stekao veliko bogatstvo zahvaljujući pesmama "Pusti me već jednom", "Koliko plavo nebo je", "Bela venčanica". 

"Ja svoju ženu volim naviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila", rekao je tada kaže Šerif i dodao: "Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu. Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo".

S obzirom na to da je prilikom samo jedne svirke Šerif zaradio za stan, a bije ga i glas da je najskuplji pevač na estradi, njegovoj ženi pripašće ogromno bogatstvo. Pogledajte samo delić njegove luksuzne vile:

Youtube/NOVA BH televizija Šerif Konjević, kuća

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!