Pre par godina, svetska javnost je ludela za slikama i snimcima britanske starlete Džodi Marš, koja se nije libila da na Instagramu pokaže "malo više kože". Njene fotke su imale milione pregleda, ali interesovanje javnosti nije veliko samo zbog golotinje, već i privatnog života.

Džodi se pre 4 godine udala za Džejmsa Plasida, od kojeg se razvela posle samo osam meseci braka. Pratioci nisu znali da se razvela sve do trenutka kada je na Instagramu objavila video žurke u kojem slavi razvod. Par dana kasnije je uhapšena, a kako je medijima tada objasnila, privedena je jer je bivšem mužu poslala SMS poruku da "vrati novac koji je pozajmio od njenog oca".

Bivši partner ju je prijavio za uznemiravanje, ona je ubrzo puštena na slobodu, a tada se zarekla da je završila s muškarcima. Ni to nije dugo potrajalo, pa se verila posle tri nedelje veze. I ta veza je završena, a Džodi je ponovo u centru pažnje zbog slika, tačnije jedne - na kojoj se vidi kako izgleda pre nego što stavi šminku i umetke i utegne se u izazovnu odeću.

Ovako:

Džodi Marš
Instagram/jodiemarsh 

Pratioci su brže-bolje napisali da "Kakva prevara", zapitali se "da li sve cice ovako izgledaju bez šminke"; ali je bilo žena koje su joj čestitale na hrabrosti: "Sve smo ovakve, hvala ti Džodi". Sama starleta je pored fotografije napisala da je "prevarantkinja". Džodi poslednjih godina ima azil za životinje i svakodnevno objavljuje slike sa njima.

Pogledajte kako Džodi inače pozira na Instagramu:

Instagram/jodiemarsh ig

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!