Zoran Kalezić napustio nas je u 73. godini, a pre izvesnog vremena saopštio je javnosti da se suočio sa najtežom borbom, kada je saznao da boluje od opake bolesti - karcinoma pluća. Od pokojnog pevača oprostile su se brojne njegove kolege i prijatelji, a Zoran je kako je sam priznao bio blizak sa ljudima s one strane zakona, jedan od njih je bio i Željko Ražnatović Arkan.

Arkanova prva supruga Natalija bila je bliska prijateljica pevačeve pokojne supruge Vere, a Zoran je jednom prilikom ispričao i kako je Arkan pobesneo kada nije hteo da mu otpeva pesmu "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", kao i šta se desilo kada su se sreli nekoliko meseci kasnije.

Malo kome je poznato i da je bio u bliskim kumovskim odnosima sa Vojinom Ražnatovićem, sinom pokojnog Željka Ražnatovića Arkana. Arkanov sin Vojin i Zoranov sin Filip su kumovi.

Vojin ražnatović natalija
Instagram 

Vojin je krstio Filipovo dete i obojica su se nastanila u Americi. Filip je osnovao svoju porodicu u Čikagu, dok je Vojin u Los Anđelesu gde živi i radi.

Uz Zorana Kalezića do poslednjeg časa bila je njegova supruga Irena, a on je u jednom intervjuu otkrio da prema supruzi gaji samo nežna osećanja i da se kasno "oslobodio stida" da govori o emocijama i ljubavi.

Stefan Stojanović/MONDO zoran kalezić

(MONDO/Informer)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!