Zoran Kalezić napustio nas je posle duge i teške borbe sa karcinomom pluća, a biće sahranjen sutra 6. januara 2023. godine u Danilovgradu u 14 časova. Porodica i danas prima u kapeli saučešća povodom njegove smrti.

Pevač je na samrtničkoj posetlji samo jednu želju. On je zavetovao članove svoje porodice da ga sahrane u rodnom Danilovgradu. Poručio je da ne želi da počiva u Aleji zaslužnih građana u Beogradu, prenose Novosti.

Zoran Kalezić godinama je vodio bitku sa opasnom bolešću, koju je, nažalost, izgubio. Tokom te borbe u javnosti je pričao o najtežim danima i bio je svestan da je put ka ozdravljenju gotovo nemoguć.

"Ja sam na vreme očima dušu napojio lepotom i shvatio šta je novac. A šta ja novcem mogu da kupim? Mogu da kupim par godina života. Borim se sa ovim kancerom, i onda malo da poboljšam neku terapiju. Ali ništa mnogo. Ne mogu da se spasem", rekao je pevač i dodao da je i dalje posvećen muzici.

Stefan Stojanović/MONDO zoran kalezić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!