Sonja Pralica, mama pevačice Andreane Čekić koja je nedavno bila u centru pažnje medija zbog veze sa ćerkinim kolegom, danas slavi rođendan.

Njena ćerka je objavila seriju fotografija na Instagramu kako bi joj čestitala rođendan i objavila emotivnu poruku: "Srećan ti rođendan, mama! Želim ti zdravlje i uvek budeđ okružena onima koje voliš i koji te vole! Hvala ti za svu ljubav! Volim te!".

Pratioci srpske pevačice su se pridružili čestitkama, ali i komentarisali izgled Andreanine mame: "Stala na 30, svaka čast", "Ovo ti keva? Ja mislio sestra", samo su neke od poruke na račun Sonjinog izgleda. Pogledajte kako izgleda Andreanina mama:

Instagram/andreanacekic ig

Andreanini roditelji razveli su se kada je bila mala, a u emisiji "Milizam" je ovako pričala o tome: "Jako mi je smetalo kada sam bila mala što su mi roditelji razvedeni. Oni su se jako ružno razveli. Oca nisam viđala po sedam-osam godina, nismo se čak ni čuli. Majka me je rodila vrlo mlada, pa sam najviše vremena provela s babom. Utehu sam tražila u prijateljima i drugarima iz škole. Osakaćena sam zbog toga i imam veliki strah od ostavljanja i da budem povređena".

ATA Images /Antonio Ahel Andreana Čekić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!