Fudbaler Miloš Degenekdobio je drugo dete! Njegova supruga Aleksandra se porodila i na svet donela dečaka kojem su dali ime Teodor.

Lepe vesti objavio je upravo sportista koji je sa pratiocima odmah podelio svoju radost. Čestitke pristužu sa svih strana, a malo ko zna da ime koje su odabrali za svog naslednika ima posebno značenje. Ime Teodor potiče iz grčkog "Theodoros" izvedeno od theos (Bog) i doron (dar) što znači “dar božiji”

Podsteimo, Aleksandra i Miloš imaju i ćerku Anastasiju koju su dobili u septembru 2021. godine. "Iskreno ne znam šta bih napisao prvo za tebe koliko sam ponosan na tebe, koliko sam srećan i zaljubljen. Koliko te samo volim i koliko sam ti zahvalan na tome šta si donela na ovaj svet i sto si uz mene uvek kad je najlepše i najteže. U suštini reči ne mogu opisati osećaj koji imam prema tebi, ljubav najveću moguću na svetu. Hvala ti sto si nam živote ulepšala sa devojčicom malom. Hvala sto si donela na svet Anastasiju", napisao je tada fudbaler. 

Ovako izgleda Aleksandra Degenek:

Instagram/aleksandradegenek Aleksandra Šijan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!