Kristijan Golubović i Kristina Spalević, par koji je uspeo da opstane i posle Zadruge u kojoj su se i upoznali, dobili su sina krajem decembra i dali mu ime Konstantin Kosta Junior. Ovo je Kristijanu treće dete, budući da već ima sina i ćerku s prethodnim partnerkama, a ponosna mama je sada objavila najprivatniji snimak koji je mogla.

Od trenutka rođenja bebe u operacionoj sali, pa sve do trenutka kada je sina prvi put uzela u naručje i dovela ga kući...Kristina je sve pokazala u videu kojim je mnoge dirnula na Instagramu.

"Trenuci za koje živimo...", napisala je uz objavu i pokazala kako dečak izgleda, a mnogi su joj poručili da je isti tata Kristijan. Ovo su najsrećniji momenti i za Kristijana i za Kristinu, budući da prethodnu trudnoću nije iznela i da je izgubila bebu, što joj je veoma teško palo i odrazilo se na njeno zdravlje. 

Kristina Spalević objavila video sa porođaja Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!