Hiljade pretplatnika u samo nekoliko dana, vrele slike i sumanute cifre koje su spominjanje u medijima, učinile su da Milica Dabović postane "tema broj 1". U isto vreme Milica je dobijala i podršku i kritike na društvenim mrežama, a fotke u minijaturmom donjem vešu privlačile su ogromnu pažnju, međutim Milica je u više navrata je isticala da se nikada neće skroz skinuti.

Sada je do medija dospeo set novih fotografija Milice Dabović koje je ona, navodno, objavila na ovoj platformi, a u pitanju su ukupno četiri snimka. Na dva se vidi erotsko izdanje Milice Dabović: ona leži na kožnoj garnituri s raširenim nogama dok rukama skriva međunožje. Deluje da nema donji veš, ali se potrudila da intimu zaštiti. Međutim, jedan od dva, uslovno rečeno, slobodnija snimka potpuna je p*rnografija. Milica je poznata po tome na nema dlake na jeziku, pa je tako i sada konkretno odgovorila na pitanje na kojim fotografijama je ona.

"Kratko i jasno: fotka intimnog dela nije moja! Ostale su na Onlifansu, dostupne za sve. Da sam planirala tako da stavljam intimu, debelo bih je naplatila. Momci su razočarani što moja intimna regija nije dostupna, je*iga, vređaju me što sam tako odlučila i ostalo mi je malo pretplatnika. Tako da mi je žao, ali odgovor svima njima glasi: za moju pi*ku treba da dignete kredit", poručila je Milica za "Kurir" i otkrila da li sumnja da joj neko smešta:

"Ceo život mi smeštaju, ali na netu postoji devojaka čija je to fotografija, uspeli smo da nađemo izvornu fotku, tako da sam mirna. Vi znate da ja sve dozvoljavam, da imam razumevanja, ali za takve stvari kidam! To što mi neko namešta je jadno. Nema mojih slika takvih, nisu znali kako drugačije da mi napakoste pa se bave nameštanjem. Očigledno radi Fotošop".

Pogledajte neke od fotki u premalom donjem vešu:

Instagram / stefanovamama13 Milica Dabović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!