Venčana kuma Katarine Grujić, Andreana Čekić nakon uspešne 2022. godine, odlučila je da otputuje u Dubai kako bi se zasluženo opustila i odmorila. Ona se pratiocima na Instagramu javila fotografijom s plaže kojom je pokazala obline u bikiniju, ali i prirodno izdanje u kakvom je retko viđamo.

Andrana je pozirala bez trunke šminke, ali i pokazala svoju prirodnu kosu koju često "krije" ispod perike. Pevačica je jednom prilikom izjavila da voli da nosi perike, jer ne mora da gubi sate i sate kod frizera, te da joj je tako lakše, a i da može promeniti imidž kad god poželi.

Kako je na odmoru pevačica se ne sređuje već je u kežual varijantama tokom celog dana, ali svima je zapala za oko njena skupa i brendirana torba u bež nijansi. Čekićeva na svom odmoru preko ramena nosi torbu "Iv sen loran" koja košta oko 3.000 evra. S obzirom na to koliko nastupa i zarađuje ovo je za Andreanu prava sitnica.

Pogledajte Andreanu na plaži, bez šminke i perike, u bikiniju, ali i njenu skopocenu torbu od koje se ne odvaja:

Instagram/andreanacekic Andreana Čekić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!