Na društvenim mrežama se pre nekoliko nedelja pojavila  priča da su Teodora Džehverović i Nino Čelebić nakon dve godine ljubavi stavili tačku na svoju romansu.

Spekulacije je podgrejala činjenica da su se otpratili sa Instagrama, a novu buru reakcija pokrenula je fotka sa zgodnom brinetom koju je Nino podelio na svom nalogu, ali i njegov odgovor jednom obožavatelju u kojem je naveo da je "Teodora puštena". Sada se za medije oglasila i Teodorina majka Goca Džehverović.

Goca, koja će uskoro postati baka jedne devojčice, priznala je da Nina nije smatrala idealnim dečkom za svoju ćerku. Ona je komentarisala u emisiji sve ćerkine izabranike, pa je na pitanje ko je bio bolji dečko za Teodoru, Nino ili Anđelo Ranković, ona odgovoila:

"Pa ne možeš sada da kažeš šta je bolje, ja uglavnom svaki put kad ona ima vezu ja tačno pročitam tog dečka, sve njegove karakteristike. Ja njoj kažem to, to i to", rekla je Goca u emisiji "Pretres".

Goca Džehverović o raskidu Teodore i Nina
YouTube/Zadruga Official Goca Džehverović

Teodorina majka rekla je i da se ostvarilo sve ono što je govorila svojoj ćerki o nesuđenom zetu.

"Ne mogu da kažem, ono što sam rekla to se ostvarilo. Ja najbolje poznajem svoje dete i kažem tako i tako i to je to, a ti radi kako hoćeš. nisam rekla da je Nino idealan dečko za nju. Sve se ispostavilo kako sam joj rekla!",  bila je izričita Goca.

Pogledajte Teodoru i Nina zajedno:

Instagram/teodoradzehverovic/printscreen Teodora Džehverović Nino

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!